Медикаменти или алтернативни методи в борбата с болестта

подагра здравословен алкално-киселинен баланс в нашия организъм

Медикаментите за подагра биват

  • нестероидни противовъзпалителни лекарства
  • колхицин,
  • кортикостероиди,
  • инхибитори на ксантиноксидазата,
  • урикозурици и др.

Днес фармацевтите разчитат на малък брой медикаменти с добър, но краткотраен симптоматичен ефект при силните пристъпи на подагра.

Изследвания показват, че тези медикаментите имат сериозен на брой странични ефекти.

Някои от тях потискат клетъчното делене и имат нездравословен ефект, други не влияят достатъчно на метаболизма на пикочната киселина и същеременно са опасни в случаите на метаболитен синдром и т.н.

Предимства на алкализиращи продукти е подход пред конвенционалната медицина. Когато се говори за лечение на дадено заболяване, обикновено се има предвид въздействието върху причината за него с цел нейното отстраняване или поне ограничаване, така че организмът сам да възстанови нормалното си състояние.
В редица случаи комбинирането на натурални продукти е много по-безопасно и ефективно, отколкото приемът на няколко синтетични лекарства, които натоварват редица органи и системи в тялото.
Страничните ефекти на синтетичните лекарства, както и фактът, че повечето от тях повлияват само симптомите, но не и причините за дадено заболяване, ограничават ефективността на лекарствата и връщат пациента в „изходна позиция“.

Отлично решение и впечатляваща алтернатива на конвенционалните лекарства срещу подагра, ни предоставя световно признатата компания AlkaVitae International BV,

Холандската компания представя високо качествени продукти за алкализиране на организма и регулиране на нивата на пикочна киселина на кръвта.
Продуктите на Alka® постигат и поддържат здравословен алкално-киселинен баланс в нашия организъм Те са малко на брой, но са добре подбрани и с доказан ефект – капки за алкализиране на питейна вода, гастрорезистентни таблетки съдържащи бикарбонати, алкализиращи соли за вана, билков чай, хранителна добавка Alka Greens, рН тест ленти.

Повече информация се намира на официалната страница на компанията  Alka® в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

pH баланс


This will close in 30 seconds