Какви мерки да вземем срещу повишена киселинност

как мерки да вземем срещу повишената киселинност

С възрастта всеки човек натрупва киселинни отпадъци.

Нивото, на което са те, зависи от индивидуалния начин на хранене и от избрания стил на живот.
Най-добрият начин, по който можете да се преборите с повишеното ниво на киселинни отпадъци и с хроничните симптоми, свързани с тях, е активно да намалявате киселинността на организма си всеки ден. Твърде вероятно е вече да имате или да развиете в бъдеще симптоми, дължащи се на повишената киселинност.

Намаляването на киселинността е процес на намаляване притока на киселинни отпадъци и на отстраняване от организма на натрупаните прекомерни нива на киселини.
Можете активно да намалявате киселинността на организма си, като му осигурявате допълнителни бикарбонати чрез пиене на алкална вода или прием на таблетки със специално покритие.
Баните с алкална вода и пиенето на специален билков чай за намаляване на киселинността също подпомагат процеса на отделяне на киселинните отпадъци.

билков чай за намаляване на киселинноста в тялото
Чаят Alka® Tea съдържа целия спектър от елементи необходими за оптимално алкализиране на тялото. Alka® Tea е специално подбрана комбинация от 52 различни видове билки, за изчистване на тялото от излишната киселина.

 

Много важно е ежедневно да приемате храни, съдържащи алкални хранителни вещества.

Те се в по-големи количества в зеленчуците, плодовете, ядките, семената,
зърнените кълнове.

При много хронични заболявания може да настъпи подобрение или те дори могат да изчезнат, когато токсичната киселина се отстрани от тялото.
Организмът с намалена киселинност е много по-слабо податлив на заболявания, а тялото е с повишена подвижност, жизненост и енергичност.

Забележка:

Винаги се консултирайте със своя лекар или с друго квалифицирано лице от сферата на здравеопазването, ако имате каквито и да било въпроси относно здравето си.

Никога не пренебрегвайте съветите, които ви дава вашият лекар или лице, работещо в сферата на здравеопазването, заради нещо, което сте прочели в настоящата брошура.
Източник alka.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

pH баланс


This will close in 30 seconds